Showcontrol

Ook binnen de audiovisuele wereld worden er steeds vaker koppelingen gecreëerd tussen diverse systemen waarbij een hoog niveau van bedieningsgemak ontstaat en een minimale kans op bedieningsfouten. Turific kan deze koppeling tussen audio, licht en beeld voor u creëren. Met zogenaamd showcontrol systeem kan een complete audiovisuele installatie geautomatiseerd worden.

Verlichting

Geluid

Beeld

Turific is dé specialist als het gaat om het automatiseren van complexe verlichtingssystemen. Onze programmeurs hebben ruime ervaring op het gebied van het koppelen van diverse systemen en het betrouwbaar aansturen hiervan. Voor het aansturen van DMX verlichting maken wij gebruik van diverse oplossingen van Visual Productions, waarbij er de keus is tussen een Solid-State of een PC Based oplossing.

Wij hebben onze verlichtingssystemen al gekoppeld aan diverse showcontrol systemen waaronder:

– AMX
– Creston
– PLC’s (o.a Siemens)
– Medialon
– Alcorn Mcbride Showcontrollers

 

 

Het digitaal bedienen van een zonesysteem behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden, doormiddel van Touch paneeltjes kan een input geselecteerd worden en het geluidsniveau bepaalt worden waardoor in iedere ruimte een andere bron geselecteerd kan worden. Doormiddel van presets kunnen vooraf ingestelde bronnen en volumes opgeroepen worden waardoor vaak gebruikte toepassingen eenvoudig teruggeroepen kunnen worden.

Een projector aansturen vanaf een eenvoudige bedienplaats, van bron wisselen vanaf de voorzitterspost of een compleet camera systeem automatiseren. De mogelijkheden met beeld zijn hedendaags ongekend. Turific kan voor u de automatisering van een video regie systeem compleet uithanden nemen.