Inbraakalarm

Het doel van een inbraak systeem is het zo vroeg mogelijk detecteren van een inbraak en deze vervolgens door te melden aan u of een meldkamer. Een alarm systeem moet het comfort en de veiligheid van de bewoner/gebruikers verhogen zonder storend aanwezig te zijn. Daarom zijn al onze alarmsystemen uitgevoerd met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en worden onze systemen huisdier vriendelijk opgeleverd (Sensoren reageren niet op uw hond of kat).

Kiest u ervoor om uw alarmsysteem te koppelen aan een meldkamer dan bent u altijd ervan van verzekerd dat er actie ondernomen word mocht er een alarm optreden. Dag en nacht zijn er centralisten aanwezig die u systeem 24/7 monitoren die meldingen opvolgen en ervoor zorgen dat storing (Bijvoorbeeld spanningsuitval) gemeld worden. Door uw alarmsysteem te koppelen aan een meldkamer bereikt u het hoogste niveau van betrouwbaarheid.

Camerasystemen

24/7 toezicht op uw eigendommen? Met de camera systemen van Turific houd u een oogje in het zeil. Turific levert zowel CCTV als IP camera oplossingen.

Als u overweegt een camera systeem is het verstandig om goed na te denken over wat u wilt bereiken met uw systeem. Wilt u alleen zien of er iemand binnenkomt (signaleren) of is het ook belangrijk wie er binnenkomt (identificeren)? Moet het systeem zowel s ’nachts als overdag functioneren of alleen s ‘nachts. Moeten de nummerplaten van auto’s op uw eigen terrein leesbaar zijn? Dit zijn allemaal factoren welke al in de ontwerpfase van het systeem van degelijk belang zijn. Onze adviseurs helpen uw hier graag mee.

Toegangscontrole

Ook tig verschillende sleutels aan uw sleutelbos voor sloten binnen één pand? Dan kan een elektronisch toegangscontrole systeem een oplossing zijn voor uw bedrijf. Doormiddel van badges, pasjes, codes of vingerafdrukken kunt u deuren openen en ook zien wie er een deur geopend heeft. Zo heeft u de controle over wie toegang heeft tot welke ruimte binnen uw bedrijf.

Doormiddel van tijdschema’s is het mogelijk bepaalde deuren tussen werktijden te openen of bepaalde personen s ‘nachts toegang tot het bedrijf te ontzeggen. Wilt u meer informatie of advies dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden

Contact