Data

Het datanetwerk is tegenwoordig de ruggengraat van bijna ieder bedrijf, een storing hierin kan tot enorme overlast lijden. Turific verzorgt het ontwerp, aanleg en onderhoud van data netwerken. Bij de aanleg van een netwerk moet rekening gehouden word met de toekomst, er worden steeds meer eisen gesteld aan de capaciteit van de gemaakte verbindingen en is het dus verstandig om hier op voorhand over na te denken om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

Turific beschikt over de juiste kennis en apparatuur om uw een gedegen advies te kunnen geven over de te maken verbindingen en welke kabel types hiervoor nodig zijn. Ook als u problemen heeft met uw datanetwerk bent u bij Turific aan het juiste adres.

IP Telefonie / VOIP ( Voice over IP )

Met de komst van IP telefonie zijn de mogelijkheden met telefonie gigantisch vergroot. Naast de extra mogelijkheden kan u met IP telefonie besparen op hardware en abonnementskosten. Daar IP telefonie over hetzelfde netwerk loopt kunnen er ook koppelingen gemaakt worden tussen uw bedrijfsnetwerk en de telefoon, voicemails kunnen bijvoorbeeld direct in uw e-mail box geplaatst worden.

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Dan is IP telefonie nog interessanter voor u. Doordat de telefonie via het internet verloopt en niet via een ISDN lijn bestaat er de mogelijkheid om tussen diverse vestigingen kosteloos te telefoneren.

COAX

In de tijd van HD televisie, interactief tv kijken en data over coax oplossingen is de kwaliteit van uw coax netwerk nog belangrijker. Uw CAI installatie bepaalt met grote mate de kwaliteit en de betrouwbaarheid van uw signaal. Heeft u problemen met uw centrale antenne installatie of wenst u een nieuwe CAI installatie dan bent u bij Turific aan het juiste adres.