Vaak worden alle installaties binnen een gebouw los van elkaar bedient, denk hierbij aan verlichting, verwarming, zonwering, beveiliging, camera en audiovisueel. Bij domotica worden al deze systemen gekoppeld en kunnen zij elkaar bedienen zo onstaat een hoog niveau van comfort en veiligheid. Ook op het gebied van duurzaamheid is een domotica systeem een goede investering en kunnen er grote besparingen op energieverbruik behaald worden.

De ontwikkeling van domotica gaat op dit moment razendsnel, iedere dag komen er nieuwe oplossingen bij. Turific speelt hier actief op in en kan u een installatie bieden waar u het meeste uit kunt halen.

In een of meerdere kennismakingsgesprekken brengen wij uw wensen in kaart. Vervolgens maken wij een helder plan van aanpak.

Hierna is het mogelijk om Turific zorg te laten dragen voor de gehele uitvoering van het plan. U kunt er echter ook voor kiezen om de installatie gedeeltelijk aan een eigen installateur of aannemer over te laten. In dit geval treden wij graag op als adviserende partij