LED-oplossingen

LED Oplossingen

LED verlichting is tegenwoordig niet meer te onderscheiden van conventionele verlichting. Vandaar dat er tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt voor LED verlichting als vervanger voor halogeen-, gloei- en tl-verlichting. Turific kan oplossingen bieden waarbij de bestaande uitstraling behouden blijft, de armaturen ongewijzigd blijven en het type licht gelijk blijft, waardoor er geen verschil ontstaat op de energierekening na.

Het ombouwen van conventionele armaturen naar LED kan een aanzienlijke besparing op uw energierekening opleveren. Vaak brandt er veel verlichting die onnodig veel stroom verbruikt. Denk hierbij aan lichtreclames (lichtbakken), gevelverlichting, veiligheidsverlichting en noodverlichting. Doordat deze verlichting veel branduren maakt, is de terugverdientijd van de LED oplossing zeer gering.

Maatwerk is onze specialiteit

Turific werkt niet alleen met standaard armaturen. Als de situatie er om vraagt maken wij gebruik van diverse technieken om tot het beoogde resultaat te komen. Wij hebben al diverse malen samengewerkt met interieurbouwers om verlichting naadloos te integreren in interieurs en meubels voor een zeer fraai eindresultaat.