Medewerker Bedrijfsbureau (24-36 uur)

Medewerker Bedrijfsbureau (24-36 uur)

Medewerker Bedrijfsbureau (24-36 uur)
-Turific B.V. Tilburg-

Die spin in het web, dat ben jij. Ondersteuning bij calculatie, tekeningen en werkvoorbereiding: jij draait er je hand niet voor om. Je bent flexibel, werkt nauwkeurig en houdt essentiële bedrijfsonderdelen zoals administratie en facturering moeiteloos mee op orde. Gaat dit over jou? En zoek je een veelzijdige functie in de elektrotechniek? Als medewerker bedrijfsbureau ben jij bij ons op jouw plek.

Over ons

Wij zijn Turific. Een technisch dienstverlener uit Tilburg, vernieuwend en enthousiast. We houden van aanpakken, hebben veel gevoel voor verantwoordelijkheid en beschikken over de benodigde vakkennis – net als jij. We gaan voor persoonlijk contact en onderscheiden ons met een individuele benadering van onze klanten. Omdat we weten dat we ze alleen dán optimaal ondersteunen.
Onze klanten zijn onder andere actief in de horeca en industrie. Ook werken we voor aannemers, corporaties, vooraanstaande AV-bedrijven en particulieren. We voeren mooie projecten voor ze uit en ondersteunen ze op vele vlakken. Denk bijvoorbeeld aan elektrotechniek, audiovisuele diensten, beveiliging en domotica. Maar ook aan wooncomfort, e-mobility, data, telecom en camera- en gebouwbeheersystemen.

Jouw functie bij Turific

Werken bij Turific is dynamisch. En voor jou minstens zo afwisselend, wanneer je bedenkt wat je als medewerker bedrijfsbureau allemaal doet. Je houdt je bezig met tekenwerk in AutoCad, stelt calculaties mee op en helpt bij de werkvoorbereiding van onze projecten. Jouw collega’s in het veld weten jou te vinden voor technische ondersteuning. En al die processen in onze administratie? Die lopen juist zo soepel dankzij jouw talent voor organisatie.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend salaris
  • Opleidingen en trainingen
  • Volop kansen om door te groeien
  • Zelfstandig werken voor een dynamisch bedrijf

Wat wij van jou vragen

Met flink wat enthousiasme zit jij bij Turific al snel op jouw plek. We willen van je op aan kunnen, zoals jij dat ook van ons mag verwachten. Je werkt nauwkeurig, bent servicegericht en communicatief vaardig en schakelt snel tussen meerdere taken. Daarnaast moet er uiteraard een basis zijn, zodat jij goed van start kunt. Daarom vragen wij van jou minimaal:

  • een afgeronde opleiding mbo richting elektrotechniek
  • liefst enige jaren werkervaring in onze branche
  • ervaring met AutoCad
  • administratieve vaardigheden en kennis van certificeringen

Reageer

Spreekt ons bedrijf je aan? Heb je zin om met ons verder te groeien? Laat snel van je horen en stuur ons jouw motivatie en cv. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Info@turific.nl

Neem voor meer informatie contact op met:
Turific B.V.

013-5451875

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.